Over Easy Salonlease

U bent opzoek naar meubels voor uw kapperszaak? Easy Salonlease heeft een zeer uitgebreid aanbod aan kapsaloninrichtingen die u kunt leasen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of oriënteer u alvast bij ons productaanbod.

 

Een uniek concept voor kapsaloninrichtingen

Easy Salonlease heeft een overeenkomst gesloten met een grote importeur van kappersmeubilair. Door deze overeenkomst is Easy Salonlease in staat om als eerste in de Nederlandse markt de meubels voor uw kapsalon middels een leaseconstructie aan te bieden. Zo bent u niet meer afhankelijk van banken en kunt u direct beschikken over uw nieuwe saloninrichting. Door de lage rente bent u ook nog eens voordeliger uit. Kortom, ideaal als u uw salon wilt voorzien van een nieuw interieur tegen scherpe prijzen of wanneer u een startende ondernemer bent.

Hoe werkt een leasecontract?

De lease van Easy Salonlease is een vorm van huurkoop. U doet een aanbetaling van slechts 30% van de koopsom en betaalt het restant in termijnen. De looptijd van de termijnen varieert van 36 maanden tot 60 maanden. Na betaling van de laatste termijn wordt u eigenaar van het meubilair in uw salon. Het grote voordeel van huurkoop is dat u direct beschikking heeft over uw nieuwe salonmeubilair, terwijl u pas later middels vooraf vastgestelde termijnen betaalt. Op deze wijze kan maatwerk worden geleverd dat past bij uw wensen.  

Het meubilair voor uw salon

Het salonmeubilair kenmerkt zich door een strak design, goede kwaliteit en lage prijzen. De importeur waarmee Easy Salonlease samenwerkt heeft betrouwbare partners in Azië die volgens Europese standaarden het assortiment voor schoonheidsspecialisten, kappers en kapsters produceren. Easy Salonlease biedt u daarom betaalbare designproducten met een hoge kwaliteit. Wij hebben korte levertijden en geven twee jaar garantie.

De showroom

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het moeilijk is om vanaf deze website een keuze te maken voor het gewenste meubilair voor uw salon. Daarom hebben wij een showroom ingericht waarin alle kappersproducten en schoonheidssalonproducten aanwezig zijn. Zo kunt u rustig een keuze maken en de kwaliteit van onze meubelen goed bekijken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en overtuig u zelf.

Meer informatie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bezorging van uw saloninrichting

De meubels worden volledig geïnstalleerd afgeleverd op ieder adres in Nederland voor € 200,--. Voor België geldt een toeslag afhankelijk van de locatie in België. 
Starterspakketten voor kapsalons

Maak een afspraak of bel voor informatie met 0599 - 658 169